Voel je goed!
Volg thuis online yogalessen

Hoe we jou helpen je goed te voelen

Krijg onbeperkte toegang tot meer dan 250 Nederlandstalige online yogalessen van de beste yogadocenten. Probeer nu de eerste 14 dagen gratis en krijg gratis toegang tot onze online yoga community. Hier hoor je de ervaringen van andere yogi’s.

Wil jij je verdiepen in yoga? Volg de beste online yoga cursussen. Na aanschaf start je direct en krijg je 1 jaar onbeperkte toegang. Bekijk video’s, instructies en extra cursusmateriaal en word lid van onze online yoga community.

Yoga doe je niet alleen! 
Kom in contact met andere yogi’s en leer meer over yoga.
 Volg de yogalessen of een cursus en krijg gratis toegang tot de community. In de community kun je terecht voor al jouw yoga vragen en blijf je op de hoogte van al het Tula Yoga Online nieuws.

Wat maakt Tula Yoga Online uniek?

Volledig
Nederlandstalig

Verbinding
staat centraal

Gecertificeerde
docenten

Geschikt voor
elk niveau

Krijg onbeperkt toegang tot alle online yogalessen

Leer in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt… 

Naast online yogalessen helpen we je graag om je yogavaardigheden te verbeteren. Leer waar en wanneer je wilt met de online cursussen. 
Begin je net met yoga, of al meer ervaren? Wil je meer in balans zijn, of zoek je meer uitdaging? Meld je aan voor één van de cursussen en ga op ontdekking uit. In je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.

Verbind met andere yogi’s

Ontmoet onze topdocenten

Bij Tula Yoga Online volg je lessen en cursussen van de beste yogadocenten van Nederland. Ieder met jarenlange ervaring en zijn / haar eigen specialiteiten. Ze begeleiden je met veel liefde en passie op jouw yogapad.

Benieuwd? Neem alvast een kijkje...

Ervaar een tipje van de sluier van de vele yogalessen die je kunt volgen. Wij bieden een uitgebreide catalogus aan yogalessen aan. Diverse yogastijlen van de beste docenten op drie verschillende intensiteiten. Voor een snelle les tussendoor tot een heerlijke lange les als je wat meer tijd beschikbaar hebt.

Lovely | Restorative

Viki | Ochtend vinyasa

Barbara | Slow Flow

Eva | Meditatie

Fleur | Yoga Nidra

Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram

Volg wat er allemaal gebeurt bij Tula Yoga Online en ontvang regelmatig leuke en interessante nieuwtjes. Houd ons ook op de hoogte van jouw thuis yoga practice door @tula.yogaonline te gebruiken in je Instagram posts. We zien je graag online!
Volg ons hier

up

Blijf op de hoogte van Tula Yoga Online!