Online Yoga Challenge – in 7 dagen vol energie

Zeven dagen yogalessen volgen onmogelijk?
Niet met de online yoga challenge!

We weten allemaal dat het lastig is om nieuwe gewoontes te starten. Je begint goed en fanatiek, maar na een tijdje komt de klad erin.

Maar alsnog geldt: ‘Een goed begin is het halve werk’.
Dus, als je het goede voornemen hebt om meer yoga te doen kun je maar beter goed beginnen, en daar helpen we je graag bij!

Je hoeft niet het hele jaar door iedere dag yoga te doen, maar als het je met deze online yoga challenge zeven dagen lukt, dan is de kans groot dat je het de daarna vast wel twee of drie keer per week volhoudt 😉

We weten wat de gevolgen zijn van minimaal twee keer per week een yogales volgen en dat gunnen we jou ook;

  • Meer ontspanning
  • Een soepeler lichaam
  • Meer rust in je hoofd

Doe daarom samen met ons, zeven dagen op rij, fijne Nederlandstalige online yogalessen.

Inhoudsopgave

De Online Yoga Challenge

Soms heb je even een extra zetje in je rug nodig!
Daarom heeft Tula oprichtster Viki Stelma-Boviatsis een serie geweldige ochtendlessen voor je opgenomen die je nu kunt volgen als Challenge.

De lessen zijn zeer geschikt voor beginnende yogi’s, of wanneer je yoga weer wilt oppakken. De dagen bouwen zich op naar licht actieve lessen en eindigen heerlijk ontspannen. En, het fijne van de online yogalessen is dat je ze kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. Ook als het ‘s ochtends niet goed uitkomt, kun je de lessen gerust ‘s avonds doen. 

Als je je aanmeldt krijg je vanaf de eerstvolgende maandag iedere dag een mail met daarin de yogalessen. Daarnaast delen we nog extra inspiratie, motivatie en tips. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om zeven dagen energiek met de dag te beginnen – en misschien zelfs je eigen stabiele yogaritme op te bouwen.

Hieronder lees je twee lieve reacties van deelnemers aan de challenge. Noemie en Patricia hebben allebei op hun eigen manier genoten van de lessen 🧡

Deelnemen aan de challenge kan met je Tula Yoga Online abonnement, of met de 14-dagen proefperiode

 

Dus, ga jij het ook proberen?
Geef je op via deze link

xTula

Ps. wees lief voor jezelf.

Lukt het niet om alle zeven lessen te volgen, dan is dat oké.
Laat dit je niet stoppen in het volgen van de yogalessen.
Je kunt de gemiste les(sen) gerust de week erop volgen.
Yoga hoeft niet perfect te zijn om je te kunnen helpen.

Reactie Noemie

“Allereerst hartelijk dank voor de Challenge!

Dit was voor mij de eerste keer om aan een challenge mee te doen en dagelijks yoga te beoefenen. Toevallig had ik een drukke week, maar het is me toch gelukt om 6 dagen deel te nemen (7e vandaag ingehaald). Wel maar één keer ‘s ochtends, de rest ‘s avonds.

Het heeft me geholpen dat in een van de eerste mails werd uitgelegd dat dat niet erg is, dus voelde ik mij gestimuleerd om deel te nemen op het moment dat het mij schikte.

Een ander aspect wat ik erg prettig vond, was dat je tijdens een les bij een flow serie aangaf dat je er soms niet teveel bij na moeten denken en de oefening gewoon mee moet doen. Dat hielp mij echt, aangezien ik een beetje vastliep in het geconcentreerd de oefening zo goed mogelijk uitvoeren.”

Reactie Patricia

“Vooropgesteld, ik ben helemaal geen doorgewinterde yogi en wars van alle zweverigheid die er ook maar bij kan komen kijken.

Mij motiveren om echt alle 7 lessen te volgen is een hele prestatie. 
Daar ben jij in geslaagd!

Ik vind Viki’s stijl van lesgeven heel erg plezierig. Ze heeft vaart, verwoordt heel helder hoe de bewegingen moeten worden opgebouwd (ik zou ze met mijn ogen dicht kunnen opvolgen) en voor mij zijn de lessen ook echt effectief.

Als schooldirecteur zit ik bijkans de hele dag achter mijn laptop, of ben in bespreking. Met veel stram- en stijfheid als gevolg. Al een poosje volg ik daarom Tula lessen en dus nu ook deze serie.

In april en mei heb ik 7 weken onbetaald verlof en gaan mijn man ik met onze camperbus een rondreis in Spanje maken. De yoga mat gaat mee en mijn telefoonabonnement wordt opgewaardeerd, zodat ik ook op reis met Viki de Cobra kan doen!

Dank je wel voor je lessen.”

Waarom zou je jezelf niet trakteren op de helende wereld van yoga?

Dit is jouw uitnodiging om een beetje tijd voor jezelf te reserveren, jezelf toe te staan te vertragen en de diepe rust te ervaren die je verdient.

Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al ervaring hebt, yoga is er voor jou.

Wil je ook de online yogalessen van Tula proberen?
Begin dan met onze 14 dagen proefperiode.

Nieuws

Wil je meer lezen over yoga én op de hoogte blijven van aanbiedingen en promoties?

Meld je aan voor de Tula Yoga Online nieuwsbrief : Aanmelden

Doe yoga met ons
Volg thuis yogalessen. Kom in contact met medeyogi's en word geïnspireerd door wisselende nieuwe video's.
Anderen bekeken ook:
Blog: Alles wat je moet weten over Yoga Nidra

Alles wat je moet weten over Yoga Nidra: Een diepgaande introductie

Yoga Nidra is diepgeworteld is in de tradities van yoga en meditatie. Deze yogastijl wordt steeds populairder in de moderne wereld van vandaag. Het wordt …

Lees verder
Yoga tegen stijfheid

Yoga als Remedie tegen Stijfheid: Een Gids voor Flexibiliteit en Welzijn

In de drukte van het moderne leven worden we vaak geconfronteerd met de uitdaging om een gezonde balans te vinden tussen werk, sociale verplichtingen en …

Lees verder
Meer lezen
up