Online Restorative Yoga Week

In zeven dagen aanzienlijk minder stress met online restorative yoga.

Ervaar je veel stress tijdens je dag, of wordt je de hele dag geprikkeld?
Dan wordt deze mentale spanning op een gegeven moment omgezet in lichamelijke spanning en resulteert dit soms zelfs in fysieke klachten. Herkenbaar?

Door het beoefen van yoga kun je dit proces omkeren. Door je lichaam volledige te ontspannen kun de opgebouwde spanning loslaten met als resultaat dat je hoofd leger en rustiger wordt. De meest ideale vorm van yoga om dit te bereiken is restorative yoga.

Restorative yoga is een yogavorm waar je nul ervaring voor hoeft te hebben. Je doet verschillende houdingen die allemaal gericht zijn op totale ontspanning. Daarom gebruiken we heel veel hulpmiddelen om je lichaam helemaal te ondersteunen en houden we de houdingen meerdere minuten vast. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk en geeft het al snel resultaat.

Om je te helpen bij het verminderen van stress en het loslaten van spanning hebben we een speciale Restorative Yogaweek voor je gemaakt. Je kunt hier gratis* aan meedoen, want we gunnen iedereen meer ontspanning en rust.

Maandag beginnen we en gedurende de week ontvang je dagelijks een heerlijke restorative yogales van Tula docent Lovely Uhlenbeek in je inbox. Daarnaast delen we motivatie, achtergrondinformatie, tips en leuke extra’s.

Dit wordt je meest ontspannen week van het jaar!

“Wat een heerlijke les!
Voor het eerst dat ik restoratieve yoga in de ochtend doe en dat ga ik zeker meer doen. Dankjewel Lovely”

Saskia de Pas

Zo werkt de Restorative Yogaweek

  • Meld je aan voor de Yogaweek. Deelname is gratis*
  • Je krijgt van ons een bevestiging via de mail.
  • Op de eerstvolgende maandag ga je van start. Je ontvangt de eerste yogales en extra’s in je inbox.
  • De lessen worden dagelijks om 6:00uur ’s ochtends gemaild, maar je kunt de lessen volgen wanneer je wilt.
  • Iedere les duurt tussen de 20 en 45 minuten, dus reserveer alvast jouw yoga-momenten in je agenda 😉

“Wow. Ik voelde me vanmorgen niet helemaal tof, dus de titel sprak me al aan ;-).
Ik heb veel te verhapstukken de laatste tijd, maar deze les gaf me het gevoel dit even te vergeten.

Louise

Waarom deze Restorative Yogaweek

Bij Tula zijn we ervan overtuigd dat yoga een geweldige impact heeft op je leven.
Het kan je fitter en soepeler maken, maar het is ook een perfecte manier om meer ontspanning en rust te vinden. Ook online yogalessen zijn hier heel geschikt voor.

We weten wat de gevolgen zijn van regelmatig een yogales volgen, en dat gunnen we jou ook; meer ontspanning, een soepeler lichaam en meer rust in je hoofd.

Maar, we weten ook dat het soms lastig is om nieuwe gewoontes te starten. Als je het goede voornemen hebt dat je meer yoga wilt doen kun je maar beter goed beginnen. Daarbij helpen we je graag met de yogaweek!

Daarnaast vinden we het erg leuk om onze lessen op een bijzondere manier te presenteren, zoals in een yogaweek of online yoga challenge.

Je hoeft niet het hele jaar door iedere dag yoga te doen, maar als het je straks zeven dagen lukt, dan lukt het de rest van het jaar vast wel twee of drie keer per week 😉 We hopen dat je ervan geniet en dat deze week je gaat helpen yoga een vast onderdeel van je leven te maken.

“Na de lunch ook een erg fijne les weer van Lovely. Dank!
Kan er vanmiddag weer tegen met meer rust van binnen.

Alie Stelma

Meest gestelde vragen

Dat klopt.
De website is zo ingesteld dat je Tula Yoga Online abonnement direct van start gaat na je proefperiode. Zo hoef je hier niet meer aan te denken en kun je de lessen blijven volgen.

Wil je je abonnement niet starten en alleen deze Restorative Yogaweek volgen dan is dat helemaal prima.

Je kunt je proefperiode meteen annuleren, zodat het niet verlengd maar je de Restorative Yogaweek wel kunt afmaken.

Je krijgt hier een speciale mail voor als herinnering.

Gedurende een hele week (startende op maandag) ontvang je dagelijks een email met een fijne restorative yogales. Dit zijn de lessen uit de restorative yogaserie.

Daarnaast delen we achtergrond informatie zoals blogs, krijg je tips van Lovely en lees je onder andere de reacties van andere yogi’s.

Deze Restorative Yogaweek is voor iedereen die wil genieten van rustgevende yogalessen. Je hebt geen yoga ervaring nodig om restorative yoga te doen, omdat alles draait om ontspanning.
Doe yoga met ons
Volg thuis yogalessen. Kom in contact met medeyogi's en word geïnspireerd door wisselende nieuwe video's.
Anderen bekeken ook:
Restorative Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra - Tula Yoga Amsterdam

Het verschil tussen Yin Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra

We kennen allemaal het gevoel wel van te veel hooi op onze vork, overweldigd worden door een net iets te drukke agenda, of door heftige …

Lees verder
Restorative Yoga - online yogalessen - Tula Online

Ontdek diepe rust met restorative yoga

In de hectische wereld waarin we leven, is het essentieel om momenten van rust en herstel in te bouwen. Een perfecte manier om dit te …

Lees verder
Meer lezen
up