Emilie Spinhoven

Emilie Headshot
Emilie Spinhoven

Emilie ontdekte de helende werking van yoga en meditatie tijdens een stressvol en uitdagend hoofdstuk in het leven. Ze werd verliefd op de beoefening van yoga om haar door deze periode heen te slepen. Na een paar jaar oefenen besloot ze haar kennis over yogafilosofie te verdiepen door een Yin Yoga docentenopleiding te doen op Bali, waar ze enkele maanden doorbracht.

Terug in Amsterdam begon ze op verschillende plekken les te geven. Ze vervolgde haar reis als lerares door verschillende trainingen te volgen (o.a. de 200uurs Yin Yoga docentenopleiding bij Tula). Momenteel is ze opgeleid als Yin én Vinyasa yogadocent en studeert ze om een ​​gecertificeerde yogatherapeut te worden met het Svastha-programma. Mindfulness en zelfcompassie zijn belangrijke factoren in al haar lessen. Haar lessen zijn warm, veilig en gastvrij en open voor alle niveaus. Haar missie is om je te helpen verbinding te maken met lichaam en adem en jezelf toe te staan ​​een pauze te nemen van de geest die altijd bezig is met het maken van verhalen.

Emilie was één van de talenten van de Yin yogaopleiding en we zijn supertrots dat ze zulke mooie en fijne lessen geeft bij Tula.

up