Fleur van Zonneveld

200917_0498-R-Tula-by Ellard Vasen_Photos App_C1
Fleur van Zonneveld

Vanuit een achtergrond als danseres is Fleur altijd gefascineerd geweest door het lichaam. Vanuit daar ontstond ook haar eerste interesse in yoga. Hoe meer ze in de yoga dook, hoe meer ze erachter kwam dat het misschien helemaal niet om dat lichaam gaat bij yoga.

Haar vinyasa Flow lessen bewegen en stromen net als de adem dat doet, net als het leven dat doet.  De magische kracht van de stilte kun je (her) ontdekken in de meer ontspannen vormen van yoga die Fleur geeft, zoals yoga nidra en Restorative yoga. 

Sinds zo’n 12 jaar geeft Fleur met veel liefde les in yoga en leidt ze workshops en geeft ze yoga docentenopleidingen. Voor Fleur is yoga een manier om op avontuur te gaan met jezelf, naar jezelf, in jezelf. Elke dag weer! 

“Yoga is een manier om op onderzoek te gaan. Om terug te keren bij jezelf. In elke les creeёr ik een ruimte waarin je op avontuur kunt gaan met en naar jezelf, en bouwen we een brug naar het alledaagse leven. Zodat je vanuit jouw ervaring van yoga, het leven bewuster, meer in balans,  en met aandacht kan beleven.”
Fleur van Zonneveld

Ze werd opgeleid en geïnspireerd in Nederland en India door o.a. Gӧsta van Dam, Patrick Vermeulen, Tonny Goes, Julie Martin, Emile Wendell, Ana Forrest, Katchie Ananda, Kamini Desai en velen anderen. Momenteel studeert Fleur verder tot yogatherapeut.

Wil je meer lezen over Fleur?
Lees dan het interview dat we met haar hadden op onze blog.

Ben je benieuwd naar de lessen en cursussen van Fleur?
Hieronder vind je ze allemaal!

up