Vanya Menken

Vanya Menken yogadocent bij Tula
Vanya Menken

Vanya is een gecertificeerd Holistisch Coach, Yin yogadocent en Yoga Nidra facilitator. Na werkzaam te zijn geweest in de creatieve sector, heeft Vanya haar creativiteit getransformeerd in het begeleiden van anderen bij het vinden van balans door middel van Yin Yoga, Yoga Nidra en Holistische Coaching. 

Vanya’s yoga-lesstijl is zacht en met duidelijke uitleg. Ze begeleid je om balans te vinden tijdens de yoga practice. Omdat elk lichaam anatomisch anders is gebouwd, is haar stijl sterk gericht op houdingen die passen bij jóuw lichaam. Haar lessen zijn warm en verwelkomen iedereen om het zelfgenezingsproces te bevorderen. Haar yoga Nidra- en meditatielessen bieden je een ontspanning die verder gaat dan alleen fysieke ontspanning en laat genezing op een dieper niveau plaatsvinden. Terwijl je veilig en geaard blijft. 

Vanya is ervan overtuigd dat de holistische benadering van het combineren van yoga met disciplines als Mindfulness en Ayurveda alle handvatten biedt die we nodig hebben om balans te vinden in ons dagelijkse (hectische) leven. Haar begeleiding is verzorgend, bevorderend voor diepe ontspanning en ondersteunend. Vanya’s passie voor Ayurveda, een bewuste levensstijl en (zelf)genezing inspireerde haar om een opleiding tot holistische coach te volgen. Door middel van beoefening van Yin Yoga, meditatie, Yoga Nidra en leefstijlveranderingen op basis van de principes van Ayurveda, begeleidt ze mensen naar een evenwichtig leven met een focus op zelfzorg. 

Binnenkort lees je meer over Vanya op haar persoonlijke blog.

Ben je benieuwd naar de lessen van Vanya?


Druk op onderstaande knop om ze allemaal te bekijken.

up