Viki Stelma-Boviatsis

Viki Stelma-Boviatsis
Viki Stelma-Boviatsis

In mijn jeugd was ik een fanatieke lange afstandszwemster en ik vond het heerlijk om urenlang in het open water te zwemmen. Tijdens zo’n lange tocht kon ik mijn hoofd legen, terwijl ik fysiek actief was en dat deed me goed.

Yoga kwam al vroeg op mijn pad tijdens mijn studie aan de hogere hotelschool. Ik was op zoek naar een weg om dichter bij mijzelf te komen. Ik probeerde een yogales waarbij we eindigden in een korte meditatie. Na de les merkte ik direct een positieve verandering in niet alleen mijn lichaam, maar ook in hoe ik mij op dat moment voelde. Van nature ben ik altijd een actief persoon geweest en ik merk dat yoga mij helpt om ruimte te maken in mijn hoofd en de rust te vinden in mijn lijf.
Na mijn studie kwam ik op een marketingafdeling terecht waar de werkdruk hoog was. Ik besloot er even tussenuit te gaan om een yoga docentenopleiding te volgen in het buitenland. Eenmaal terug diende ik mijn ontslag in om mij verder te verdiepen in de yoga en om fysiotherapie te studeren, want de kracht van het menselijke lichaam heeft mij altijd al geïnspireerd.

Samen met mijn man Ruben richtten we Tula op en mijn droom is om anderen te inspireren en te helpen de juiste balans te vinden in het leven door middel van yoga. Voor mij is balans niet per se stabiliteit, maar juist het evenwicht in de schommelingen en het ritme van het leven.

In de afgelopen jaren ben ik geïnspireerd door verschillende docenten, waaronder Anat Geiger, Luke Jordan, Claudia Pradella, Eva Ugolini, Rolf Naujokat & Marci Naujokat

Je leest meer over Viki op haar persoonlijke blog »

Ben je benieuwd naar de lessen van Viki?
Je vindt ze op de lessen pagina.

up