Beginnen met Yoga cursus

Fleur van Zonneveld

Leuk dat je Fleur gaat volgen in haar cursus ‘Beginnen met Yoga’

In deze cursus leer je over de diverse houdingen, de achtergrond van yoga en welke hulpstukken je in huis kunt vinden om de oefeningen uit te voeren.

De cursus bestaat uit acht lessen waarin elke les begint met interessante informatie over yoga en het beoefenen ervan.
Vervolgens ga je deze kennis praktisch maken door oefeningen te doen en specifieke houdingen te onderzoeken. Deze oefeningen vormen samen een korte serie waarin je de verschillende houdingen gaat combineren.

Als afsluiter krijg je in iedere les een oefening voor thuis. Fleur noemt dit: van je mat, naar je leven. Want de dingen die je op je mat ervaart hebben enorm veel invloed op je dag. En dat willen we gaan ervaren!

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen, dus bepaal zelf wanneer je de lessen volgt. Soms is het fijn om een les meerdere keren te doen, of om de bijbehorende series te herhalen. Op deze manier kun je op een voor jou prettige manier starten met yoga.

Tip van iemand die de cursus al eens gevolgd heeft:
“Ik deed vijf dagen over iedere les, waarbij ik in de tussenliggende dagen de korte serie herhaalde. Voor mij was dit een heerlijk ritme om alle oefeningen onder de knie te krijgen.”
~Mirjam

Wil je meer lezen over Fleur, bekijk dan haar eigen pagina » link

Zodra je aan de cursus begint horen we graag hoe het gaat. Dit kun je delen op de Tula Yoga Online Community.

Veel plezier!

up