Yoga bij stress

Fleur van Zonneveld

Leuk dat je Fleur gaat volgen in haar cursus ‘Yoga bij stress’

Stress staat over het algemeen bekend als onze grote vijand. Maar je kunt je vijand pas echt aan, als je deze in eerste instantie goed begrijpt.

In deze cursus gaan je ‘stress’ beter leren kennen, beter leren begrijpen. Op het moment dat je iets of iemand beter begrijpt, kan er een nieuwe relatie ontstaan. Het doel van deze cursus is dan ook niet dat je nooit meer stress hebt in je leven. Want, stress hoort bij het leven en is soms zelfs brood nodig. Wat we wel gaan doen is kijken naar jou relatie met stress en hoe we die relatie heel bewust kunnen maken. Je een stuk beter met stress mee om te gaan en het zelfs op een gezonde manier te gebruiken.

In zes uitgebreide lessen ga je verschillende kanten van stress onderzoeken. We gaan samen de verschillende vormen van yoga belichten, want voor ieder persoon is er een andere aanpak die past. Ik wil je heel graag kennis laten maken met de mogelijkheden, zodat jij voor jezelf kunt ontdekken wat voor jou werkt. Alles wat je in deze cursus gaat leren kun je direct toepassen op je dagelijks leven.

Als afsluiter krijg je in iedere les een oefening voor thuis. Fleur noemt dit: van je mat, naar je leven. Want de dingen die je op je mat ervaart hebben enorm veel invloed op je dag. En dat willen we gaan ervaren!

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen, dus bepaal zelf wanneer je de lessen volgt. Soms is het fijn om een les meerdere keren te doen, of om de bijbehorende series te herhalen. Op deze manier kun je op een voor jou prettige manier starten met yoga.

Zodra je aan de cursus begint horen we graag hoe het gaat. Dit kun je delen op de Tula Yoga Online Community.

Veel plezier!

up