Yoga voor een betere nachtrust

Fleur van Zonneveld

Je hebt een hele drukke dag achter de rug, je bent enorm moe. Je lijf is moe, je hoofd moe, eindelijk heerlijk lekker slapen…

Het moment dat je gaat liggen en je lichaam stil wordt… …PING! 
Lijkt je hoofd wel twee keer zo hard aan te gaan. Alles popt omhoog, honderdduizend ongewenste gedachten vliegen door je hoofd. 
Als dit vaker gebeurd ontstaat er zelfs de druk om te MOETEN slapen: “oh nee, ik moet echt slapen, ik kan niet wéér een slechte nacht maken, dan ben ik nog uitgeputter morgen” 

Hoe kan dit?
Of een betere vraag, hoe verander je dit?

Als we beter begrijpen waarom we niet kunnen slapen. Kunnen we heel bewust een situatie creëeren waarbij het lijf zich wel op een gezonde manier kan overgeven aan de slaap.

Dat is wat we in deze cursus gaan ontdekken!

De cursus bestaat uit vier hoofdstukken met ieder een vaste opbouw. Ervaar zelf op welke manier je het fijn vind om de cursus te volgen. Je kunt alle lessen achter elkaar volgen, of iedere les meerdere malen herhalen voordat je naar de volgende les gaat. We raden aan om de lessen eerst in volgorde te volgen en wanneer je de cursus voltooid hebt de lessen te herhalen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Als je vragen hebt over de cursus dan kun je terecht in de Tula Community.

We wensen je een fijne cursus!

up